Termeni si conditii - acord de utilizare CityBpm

1. Partile contractante

1.1. CityBpm SRL, cu sediul social in Piatra Neamt, str. Petru Movila, nr. 31, Corp Cladire C1, biroul nr. 6, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J27/383/2017 si Codul Unic de Inregistrare 37437048, avand contul nr. RO42BTRLRONCRT0390841001 deschis la Banca Transilvania, agentia Ceahlau din Piatra Neamt, cu numarul de telefon 074 001 8789 si adresa de email licente arond citybpm punct com, reprezentata de dl. Ioan-Alexandru Bocanet - Administrator, operator al platformei CityBpm.eu in calitate de Prestator.

si

Partenerul, cu datele de identificare din site-ul CityBpm.eu sau subdomeniile acestuia au agreat urmatoarele:

Acesta reprezinta contractul propus de CityBpm SRL si trebuie acceptat inainte de comandarea oricarui serviciu de pe site-ul CityBpm.eu sau subdomeniile acestuia. Orice comanda confirmata de Partener, prin bifarea casutei "Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate si Termenii si Conditiile pentru a utiliza CityBpm" reprezinta o acceptare din partea Partenerului a ofertei CityBpm SRL in conditiile stipulate de art. 9 din Legea comertului electronic 365/2002. Bifarea casutei reprezinta o semnatura electronica, in sensul art. 4 pct. 3 din Legea semnaturii electronice nr. 455/2001, avand aceeasi valoare cu o semnatura olografa.

Definitii:

CityBpm.eu: site-ul de internet si subdomeniile acestuia, precum si ansamblul serviciilor accesibile pe acest site web sau pe subdomeniile acestuia.
Serviciu: serviciile puse la dispozitie de CityBpm SRL prin intermediul site-ului CityBpm.eu sau prin intermediul oricarui din subdomeniile acestuia, in special cele de acces la aplicatia pentru condica de prezenta si calendare online, sincronizarea datelor din contul de Partener, asistenta sau consultanta pentru aceste servicii. Serviciile de acces la aplicatia pentru condica de prezenta si calendare online sunt oferite sub forma unui abonament lunar sau anual.
Partener: persoana juridica care se inregistreaza ca utilizator pe site-ul CityBpm.eu sau pe oricare din subdomeniile acestuia.
Comanda: comanda de achizitionare a unuia sau mai multor servicii afisate pe site-ul CityBpm.eu sau pe oricare din subdomeniile acestuia, realizata de un Partener care isi doreste sa beneficieze de acel/acele servicii.
Vizitator: persoana fizica ce viziteaza site-ul CityBpm.eu sau oricare din subdomeniile acestuia, fara a fi achizitionat servicii si fara a fi facut o Comanda.

2. Obiectul si acceptarea prezentului Contract de prestari servicii

2.1. Prezentul Contract de prestari servicii este aplicabil tuturor comenzilor sau conturile realizate prin intermediul CityBpm.eu sau prin intermediul oricarui din subdomeniile acestuia. Partenerul se obliga sa ia la cunostinta de aceste conditii inainte de a realiza o comanda sau a-si deschide un cont. Toate comenzile si deschiderea contului implica acceptarea de catre Partener a tuturor acestor conditii de prestari servicii. Acceptarea prezentului contract de catre Partener se face prin bifarea casutei "Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate si Termenii si Conditiile pentru a utiliza CityBpm".

2.2. CityBpm SRL isi rezerva dreptul de a modifica prezentele conditii de prestari servicii in orice moment. Versiunea aplicabila unei comenzi realizate este aceea in vigoare pe https://citybpm.eu/termeni-si-conditii.html la momentul la care s-a plasat comanda de catre Partener.

2.3. In calitate de operator al site-ului CityBpm.eu cat si al oricarui din subdomeniile acestuia, CityBpm SRL presteaza pentru Partener servicii de acces la aplicatia pentru condica de prezenta si calendare online, sincronizarea datelor din contul de Partener, asistenta sau consultanta pentru aceste servicii. CityBpm SRL ofera serviciile de acces la aplicatia pentru condica de prezenta si calendare online sub forma unui abonament lunar sau anual.

2.4. Serviciile pot fi accesate de pe interfeta web browser.

2.5. Lista de servicii oferite de CityBpm SRL poate fi vazuta aici: https://citybpm.eu/servicii-citybpm.html. Pretul pentru serviciile oferite de CityBpm SRL se poate afla de la un reprezentant CityBpm SRL prin email sau telefonic. Pretul pentru serviciile oferite sub forma unui abonament lunar sau anual se va stabili de catre CityBpm SRL in functie de necesitatile Partenerului si de perioada pe care se achita serviciul. Plata serviciilor de catre Partener reprezinta acceptarea de catre acesta a pretului oferit de CityBpm SRL.

2.6. CityBpm SRL nu va actiona ca distribuitor al Partenerului si se limiteaza exclusiv la prestarea Serviciilor in conditiile prezentului contract. Modul in care Partenerul utilizeaza site-ul CityBpm.eu sau oricare din subdomeniile acestuia, nu creeaza nici o obligatie in sarcina CityBpm SRL cu exceptia celor expres prevazute in prezentul contract sau care se nasc in sarcina CityBpm SRL ca urmare a aplicarii prevederilor legale in vigoare.

2.7. Prezentul contract de prestari servicii este insotit si trebuie interpretat impreuna cu Politica de Confidentialitate: https://citybpm.eu/politica-de-confidentialitate.html.

3. Durata contractului

3.1. Prezentul contract se incheie pe o perioada nedeterminata incepand de la data plasarii comenzii sau data crearii contului, iar obligatiile partilor intra in vigoare de la aceasta data.

3.2. Dupa efectuarea platii tipului de abonament lunar sau anual ales, in maxim 5 zile lucratoare dupa momentul confirmarii platii de catre Prestator, Partenerul va avea acces la serviciile incluse in pachetul abonamentului platit. Anularea comenzii se poate efectua pana in momentul efectuarii platii. Orice erori survenite la comanda facuta de Partener pot fi corectate pana in momentul confirmarii platii de catre Prestator printr-un email trimis la licente arond citybpm punct com sau telefonic la numarul de telefon 074 001 8789 de luni pana vineri intre orele 09:00 si 17:00.

3.3. In cazul in care Partenerul nu notifica renuntarea la abonamentul lunar ales cu minim 27 de zile calendaristice inainte de expirare termenului de valabilitate a abonamentului lunar, in fiecare luna abonamentul se va prelungi automat fara nicio formalitate. In cazul in care Partenerul nu notifica renuntarea la abonamentul anual ales cu minim 27 de zile calendaristice inainte de expirare termenului de valabilitate a abonamentului anual, in fiecare an abonamentul se va prelungi automat fara nicio formalitate.

3.4. In cazul in care Partenerul doreste modificarea tipului de abonament ales pe parcursul perioadei in care este activ un abonament anterior ales, acest lucru este posibil, schimbarea intrand in vigoare in termen de 14 zile calendaristice de la efectuarea platii integrale a noului tip de abonament, in cazul upgrade-ului unui pachet, iar in cazul downgrade-ului unui pachet, intra in vigoare dupa ce expira perioada pentru care Partenerul a platit deja si efectueaza o noua plata, pentru un pachet mai mic.

3.5. In cazul in care Partenerul doreste testarea aplicatiei CityBpm, CityBpm SRL poate oferi Partenerului posibilitatea de a testa gratuit aplicatia CityBpm pe o perioada de 31 zile calendaristice. Cand CityBpm SRL considera ca este oportun, perioada in care Partenerul testeaza aplicatia CityBpm poate fi prelungita. Dupa expirarea acestei perioade, Partenerul poate sa opteze pentru un abonament lunar sau anual. In cazul in care nu mai doreste continuarea serviciilor, accesul va fi intrerupt definitiv, iar datele sale vor fi sterse in mod automat in termen de maxim 15 de zile calendaristice. Partenerul are posibilitatea de a cere stergerea imediata a datelor incarcate, iar acest lucru se va realiza in maxim 5 zile lucratoare de la confirmarea cererii.

4. Valoarea contractului si efectuarea platii

4.1. Pentru serviciile de acces la aplicatia pentru condica de prezenta si calendare online, Partenerul va plati CityBpm SRL o suma lunara sau anuala, de tipul unui abonament, suma prevazuta in momentul finalizarii comenzii online.

4.2. Pentru serviciile de asistenta sau consultanta, Partenerul va plati CityBpm SRL suma specificata in momentul finalizarii comenzii.

4.3. CityBpm SRL va trimite notificari de plata, iar pe baza acestora Partenerul va efectua plata prin transfer bancar sau folosind butonul "Plateste cu cardul" daca acesta apare pe factura.

5. Disponibilitatea serviciilor afisate

5.1. Oferta CityBpm SRL cu privire la servicii si pretul acestora este valabila atata vreme cat este afisata la adresa web https://citybpm.eu/servicii-citybpm.html. CityBpm SRL isi va indeplini obligatiile contractuale in maxim 7 zile calendaristice dupa ce Partenerul va efectua plata aferenta serviciului selectat.

5.2. Orice modificari ale tarifelor sau cu privire la disponibilitatea serviciilor vor fi comunicate prin email la adresa de contact a Partenerului din contul de utilizator sau prin intermediul aplicatiei cu cel putin 14 zile inaintea oricarei modificari. Serviciile de mentenanta ale aplicatiei sunt anuntate prin intermediul aplicatiei sau prin email.

5.3. Partenerul este responsabil cu actualizarea datelor din contul de utilizator imediat ce intervin schimbari. CityBpm SRL nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care intervin prejudicii sau pagube de orice natura din cauza imposibilitatii de a accesa adresa de e-mail declarata in contul de utilizator.

5.4. Accesul la site-ul CityBpm.eu sau la oricare din subdomeniile acestuia, este disponibil pana la renuntarea la serviciu si/sau stergerea contului de Partener, indiferent de progresul tehnologic sau modificari, cu exceptia cazului in care Partenerul nu isi mai plateste abonamentul.

5.5. CityBpm SRL depune toate eforturile pentru a oferi permanent accesul la site-ul CityBpm.eu sau la oricare din subdomeniile acestuia, dar nu poate garanta disponibilitatea serviciului. Partenerul intelege si accepta ca CityBpm SRL nu poate garanta disponibilitatea permanenta si neconditionata a site-ului CityBpm.eu sau a oricarui din subdomeniile acestuia si ca nu poate fi facut responsabil pentru eventualele daune cauzate de nefunctionarea sau functionarea defectuoasa a serviciilor furnizate prin intermediul site-ului CityBpm.eu sau prin intermediul oricarui din subdomeniile acestuia.

5.6. In conditiile in care serviciul dorit nu mai este disponibil, din motive imputabile CityBpm SRL, Partenerul isi poate exporta datele in format tabelar. In conditiile in care serviciul dorit nu mai este disponibil, din motive imputabile Partenerului (neplata, incalcara acestui contract, etc.), CityBpm SRL se va stradui, fara a garanta insa, sa ofere Partenerului acces pentru a isi exporta datele in format tabelar. CityBpm SRL nu isi poate asuma vreo obligatie legata de modul cum aceste date pot fi incarcate in alte sisteme informatice.

5.7. Din motive de securitate, accesul catre site-ul CityBpm.eu sau catre oricare din subdomeniile acestuia este limitat tehnic la 2 apelari pe secunda. In cazul depasirii acestei limite, CityBpm SRL poate bloca temporar accesul catre site-ul CityBpm.eu sau catre oricare din subdomeniile acestuia. Tot din motive de securitate accesul catre site-ul CityBpm.eu sau catre oricare din subdomeniile acestuia este permis doar daca adresa de IP a utilizatorului indica ca acesta se afla pe teritoriul Romaniei. Partenerul intelege si accepta faptul ca site-ul CityBpm.eu sau oricare din subdomeniile acestuia nu este accesibil din afara teritoriului geografic al Romaniei.

5.8. De asemenea, CityBpm SRL depune toate eforturile rezonabile pentru asigurarea confidentialitatii datelor primite de la Partener si introduse in contul de utilizator sau folosite in aplicatiile CityBpm SRL.

6. Drepturile si obligatiile partilor

6.1. Drepturile si obligatiile Partenerului

6.1.1. Partenerul este raspunzator exclusiv pentru intreg continutul existent in contul sau. Partenerul este unicul responsabil pentru orice incalcare a legii sau a drepturilor unei terte persoane. Partenerul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele: Utilizarea site-ului CityBpm.eu sau oricare din subdomeniile acestuia se face pe propria raspundere. Astfel, CityBpm SRL nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte rezultate din accesarea/folosirea site-ului CityBpm.eu sau a oricarui din subdomeniile acestuia.

6.1.2. Partenerul se obliga sa foloseasca serviciile CityBpm SRL in deplina legalitate si cunoscand dispozitiile legale in vigoare cu privire la activitatea pe care o desfasoara.

6.1.3. Partenerul trebuie sa aduca la cunostinta CityBpm SRL intentia de a modifica modul de utilizare a serviciilor furnizate cu cel putin 5 zile lucratoare inainte ca modificarea sa aiba loc, pentru ca, dupa caz, CityBpm SRL sa dispuna de timpul necesar efectuarii schimbarii si sa verifice daca schimbarea se poate efectua sau nu.

6.1.4. Partenerul se obliga si isi asuma in totalitate raspunderea in executarea prezentului contract pentru respectarea in totalitate a prevederile legate de drepturile de autor si prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si prevederile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice in ceea ce priveste datele introduse in sistem. Partenerul va procesa datele cu caracter personal conform prevederilor legale in vigoare si are obligatia de a respecta legislatia in acest domeniu, iar CityBpm SRL nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de prejudicii sau incalcari ale drepturilor tertelor persoane. Partenerul nu va procesa date cu caracter personal privind numerele de identificare utilizate la scara nationala (codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate, seria si numarul permisului de conducere, numarul pasaportului, numarul de asigurare sociala de sanatate, etc.), date cu caracter personal care dezvaluie originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice sau apartenenta la sindicate ale unei persoane fizice, date genetice, date biometrice pentru identificarea unica a unei persoane fizice, date privind sanatatea, date privind viata sexuala sau orientarea sexuala ale unei persoane fizice sau date cu caracter personal privind condamnari penale si infractiuni.

6.1.5. Partenerul isi asuma intreaga raspundere pentru crearea, administrarea, gestionarea si acuratetea datelor introduse, modificate si obtinute cu ajutorul serviciilor CityBpm SRL. CityBpm SRL nu poate verifica veridicitatea informatiilor din contul Partenerului si nu isi asuma raspunderea pentru posibilele informatii gresite sau pentru informatiile omise. CityBpm SRL nu garanteaza disponibilitatea informatiilor furnizate prin intermediul site-ului CityBpm.eu sau prin intermediul oricarui din subdomeniile acestuia, nu garanteaza faptul ca aceste informatii sunt corecte sau complete si nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele daune.

6.1.6. Partenerul se angajeaza sa ia toate masurile in vederea livrarii produselor si furmizarii serviciilor catre clientii sai precum si in vederea existentei si comunicarii documentelor justificative pentru aceste operatiuni in conformitate cu termenii si conditiile legale si cele afisate in cadrul serviciilor Partenerului, CityBpm SRL neavand nici o responsabilitate in acest sens.

6.1.7. Partenerul are dreptul de a adauga in sistemul informatic mai multi utilizatori ai contului cu diverse drepturi de acces - in totalitate sau in parte - in contul sau.

6.1.8. Partenerul se obliga sa nu divulge datele sale de access la site-ul CityBpm.eu sau la oricare din subdomeniile acestuia, cat si datele de access ale utilizatorilor adaugati in sistemul informatic cu diverse drepturi de acces - in totalitate sau in parte - in contul sau.

6.1.9. Partenerul va informa CityBpm SRL cu privire la obiectul sau de activitate, valabil la data semnarii contractului, ce se va desfasura in cadrul serviciilor acestuia. Partenerul va informa CityBpm cu privire la orice modificare a obiectului sau de activitate care afecteaza furnizarea serviciilor in baza prezentului contract.

6.1.10. Partenerul se angajeaza sa-si indeplineasca intocmai obligatiile ce-i revin fata de clientii sai, CityBpm SRL nefiind raspunzator pentru eventualele pierderi suferite de catre acesta.

6.1.11. Partenerul este de acord sa nu faca raspunzator si sa nu actioneze CityBpm SRL in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea de catre Partener a Internetului si a site-ului CityBpm.eu sau a oricarui din subdomeniile acestuia, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de CityBpm SRL ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Partener a acestor conditii.

6.1.12. Partenerul intelege si este de acord cu Politica de Confidentialitate: https://citybpm.eu/politica-de-confidentialitate.html

6.2. Drepturile si obligatiile CityBpm SRL

6.2.1. CityBpm SRL asigura:
- accesul la platforma tehnica necesara pentru crearea, personalizarea, administrarea si gestionarea datelor din aplicatia CityBpm. Exista si posibilitatea testarii gratuite a serviciilor pe perioada a 31 zile calendaristice. Cand CityBpm SRL considera ca este oportun, perioada in care Partenerul testeaza aplicatia CityBpm poate fi prelungita. Dupa expirarea acestei perioade, serviciul devine inactiv, iar datele si contul de utilizator vor fi sterse in mod automat in termen de 15 de zile. Partenerul are posibilitatea de a cere stergerea imediata a datelor incarcate, iar acest lucru se va realiza in maxim 5 zile lucratoare de la confirmarea cererii.
- asistenta de luni pana vineri intre orele 09:00 - 17:00, pentru probleme legate de aplicatia CityBpm, doar Partenerului care a achizitionat servicii si a efectuat toate platile pentru toate Comenzile sale. Nu oferim asistenta hardware sau software pentru dispozitivele de pe care este accesata aplicatia CityBpm.
- backup zilnic al datelor si stocarea backup-ului lor pentru maxim 7 zile calendaristice.
- conectarea la sistem printr-un protocol sigur de comunicare (https)
- sincronizarea datelor din contul de utilizator in asa fel incat sa fie disponibile de pe orice tip de dispozitiv, de oriunde, prin accesul la Internet. Serviciile de acces la aplicatia CityBpm pentru condica de prezenta si calendare online nu functioneaza in varianta offline.

6.2.2. CityBpm.eu sau oricare din subdomeniile acestuia, actioneaza ca un gazduitor pentru continutul adaugat de Partener, in conditiile Legii 365/2002 privind comertul electronic. Datele adaugate de Partener sunt stocate pentru o perioada de maxim 5 ani de cand datele au fost adaugate si dupa expirarea acestei perioade datele pot fi sterse in mod automat. In acelasi timp, o parte limitata de date sunt stocate in browser. CityBpm SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea parolelor de acces la contul de utilizator sau pentru activitati ce pot compromite contul Partenerului. In cazul in care CityBpm SRL primeste o notificare cu privire la existenta unor servicii cu o aparenta nelegala realizata de catre Parteneri, isi rezerva dreptul de a suspenda contul de utilizator sau bloca accesul la acesta.

6.2.3. Fiecare Partener va avea un sistem de utilizatori carora li se vor putea configura un anumit set de drepturi conform functionalitatilor din site. Partenerul poarta intreaga responsabilitate in cazul in care utilizatorii aprobati de catre Partener incalca dispozitiile acestui contract sau a documentelor precizate la punctul 2.7 al prezentului contract sau se angajeaza in activitati ilegale sau imorale.

6.2.4. CityBpm SRL se obliga sa asigure accesul Partenerului cat si utilizatorilor creati de Partener la servicii, conform contractului, CityBpm SRL fiind exonerat de raspundere in cazurile in care imposibilitatea accesarii serviciilor se datoreaza unor terti sau altor cauze ce exced controlul acestuia (furnizorii de telefonie mobila, Electrica, furnizorii de internet, banci, etc.).

6.2.5. Backup-ul datelor se realizeaza zilnic, Partenerii neavand acces la versiunile anterioare ale datelor, din motive de securitate, si pentru a evita restaurarea accidentala a datelor din ultimile 7 zile. In urma unei cereri scrise CityBpm SRL poate restaura datele din ultimile 7 zile.

6.2.6. Daca din baza de date din backup nu se poate face o restaurare, CityBpm SRL va asista Partenerul in vederea accesarii bazei de date.

6.2.7. CityBpm SRL nu exercita nici un control asupra datelor Partenerului.

6.2.8. CityBpm SRL ofera un drept de utilizare (licenta) neexclusiva si nelimitata in timp si spatiu pentru folosirea site-ului CityBpm.eu sau a oricarui din subdomeniile acestuia.

6.2.9. CityBpm SRL isi rezerva dreptul de a sista furnizarea serviciilor in mod unilateral in orice moment, pentru o perioada de 30 de zile calendaristice sau pana la remedierea problemei pentru care a fost sistata furnizarea serviciului, cu o notificare prealabila de cel putin 5 zile lucratoare. Notificarea va contine perioada opririi, motivul si conditiile in care accesul va fi reluat.

6.2.10. CityBpm SRL isi rezerva dreptul de a opri site-ul CityBpm.eu sau oricare din subdomeniile acestuia, temporar pentru lucrari de mentenanta sau din motive tehnice si va remedia problemele tehnice aparute in cel mai scurt timp posibil.

6.2.11. CityBpm SRL nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sau servicii nu sunt furnizate pentru o perioada de timp, sunt furnizate cu intarziere sau la performante reduse, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din motive tehnice sau orice alte motive independente de vointa CityBpm SRL.

6.2.12. CityBpm SRL are dreptul de a colecta date anonime despre modul de utilizare a serviciilor sale si de a le face publice in mod agregat.

7. Inregistrare, parole si responsabilitati

7.1. Inregistrarea pe site-ul CityBpm.eu sau pe oricare din subdomeniile acestuia este gratuita. Accesul Partenerului la anumite functionalitati din cadrul site-ului (exemplu: aplicatia CityBpm) este permis doar Utilizatorilor ce doresc sa testeze gratuit aplicatia CityBpm sau Partenerilor ce au optat pentru abonamentul lunar sau anual. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui parolele de acces.

7.2. Din pacate, nicio transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia si de a folosi protocoale securizate de transmitere a informatiei (https), CityBpm SRL nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dumneavoastra catre noi. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dumneavoastra risc.

7.3. Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ului CityBpm.eu sau la elementele ne-publice ale oricarui din subdomeniile acestuia, sau accesul altor persoane in afara celor autorizate la un cont gazduit de noi reprezinta infractiunea de acces fara drept la un sistem informatic si va fi sanctionata conform legislatiei romane in vigoare.

8. Raspunderea contractuala

8.1. Partenerul garanteaza datele introduse si poarta intreaga responsabilitate pentru felul si scopul in care utilizeaza serviciile puse la dispozitie de CityBpm SRL precum si pentru felul in care configureaza sistemul de utilizatori ce au acces la contul Partenerului si comportamentul acestora.

8.2. Partenerul garanteaza informatia pe care o furnizeaza catre CityBpm.eu sau catre oricare din subdomeniile acestuia si este singurul responsabil cu privire la prezentarea informatiilor intr-un mod corect si complet, precum si cu pastrarea acuratetii informatiilor sau a actualizarii lor.

8.3. CityBpm SRL nu poate fi tinut raspunzator in cazul in care Partenerul se foloseste de aplicatiile si serviciile puse la dispozitie in scopuri ilegale sau imorale.

8.4. Partenerul este de acord ca este singurul responsabil si va despagubi CityBpm SRL pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a oricaror actiuni frauduloase din partea acestuia. Prin prezentul document Partenerul intelege si accepta faptul ca CityBpm SRL va transmite datele acestuia catre organele de ancheta, in cazul in care primeste o cerere motivata de la o institutie publica autorizata.

8.5. Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii mesajelor publicate in site, CityBpm SRL nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa. CityBpm SRL nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna sau eroare pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site.

8.6. CityBpm SRL nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.

9. Incetarea contractului

9.1. Prezentul contract inceteaza in urmatoarele cazuri:
a) partile convin de comun acord incetarea contractului;
b) neindeplinirea sau indeplinirea defectuoasa repetata a obligatiilor contractuale de catre una din parti;
c) decizia unilaterala a uneia dintre parti, transmisa in scris celeilalte parti; receptia notificarii de incetare trebuie sa aiba loc cu minimum 30 de zile calendaristice inainte de data stabilita pentru incetarea colaborarii;
d) in caz de dizolvare, lichidare, faliment, retragerea autorizatiei de functionare a unuia din contractanti, caz in care partile vor fi tinute a indestula datoriile uneia catre alta, datorii rezultate pana la momentul interventiei cauzei de disparitie.

10. Exonerarea de raspundere

10.1. CityBpm SRL nu va raspunde pentru niciun prejudiciu material sau moral, orice paguba sau costuri ce pot interveni din intarzierea platilor ce sunt in sarcina Partenerului, precum si incalcarea de catre acesta a oricaror obligatii legale daca nu sunt din vina CityBpm SRL.

11. Confidentialitate

11.1. Nici una din Partile contractante nu are dreptul, fara acordul scris prealabil al celeilalte Parti:
a) de a face cunoscuta orice informatie confidentiala unei terte parti, in afara acelor persoane implicate in derularea si executarea contractului;
b) de a utiliza orice informatie confidentiala sau la care are acces in perioada de derulare a contractului, in alt scop decat acela de a-si executa obligatiile asumate. Toate informatiile confidentiale trebuie marcate ca atare de partea care le invoca a fi confidentiale.

11.2. Restrictia prevazuta anterior nu va fi aplicabila daca:
a) informatia era cunoscuta partii contractante inainte ca ea sa fi fost primita in executarea prezentului contract;
b) informatia era accesibila publicului;
c) partea in cauza a fost obligata in conformitate cu dispozitiile legale sa dezvaluie informatiile in cauza.

12. Forta majora

12.1. Forta majora exonereaza de raspundere partile, in cazul neexecutarii partiale sau totale a obligatiilor asumate prin prezentul contract. Prin forta majora se intelege un eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil si insurmontabil, aparut dupa incheierea contractului si care impiedica partile sa execute total sau partial obligatiile asumate.

12.2. Partea care invoca forta majora are obligatia sa o aduca la cunostinta celeilalte parti, in scris, in maximum 7 zile calendaristice de la aparitie.

12.3. Partea care invoca forta majora are obligatia sa aduca la cunostinta celeilalte parti incetarea cauzei acesteia in maximum 14 zile calendaristice de la incetare.

12.4. Daca aceste imprejurari si consecintele lor dureaza mai mult de 2 luni, fiecare Partener poate renunta la executarea contractului pe mai departe. In acest caz, nici una din parti nu are dreptul de a cere despagubiri de la cealalta parte, dar ele au indatorirea de a-si onora toate obligatiile pana la aceasta data.

13. Legea guvernanta

13.1. Drepturile si obligatiile partilor impuse de prezentul contract, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.

13.2. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi solutionat pe cale amiabila, iar in cazul in care solutionarea amiabila nu este posibila va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru. In conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 31 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul CityBpm SRL.

14. Dispozitii finale

14.1. Partile declara ca au negociat toate clauzele prezentului contract si acestea sunt acceptate in mod expres prin semnarea contractului, orice intelegere anterioara neproducand efecte juridice intre acestea.

14.2. Prezentul contract poate fi modificat numai prin acordul partilor prin incheierea unui act aditional la prezentul contract.

14.3. Orice notificare catre CityBpm SRL trebuie trimisa electronic la adresa de email licente arond citybpm punct com.

Prezentul contract este disponibil la adresa https://citybpm.eu/termeni-si-conditii.html

Anexa 1 - prelucrarea datelor personale de catre CityBpm SRL conform GDPR

Contract prelucrare date personale Operator (Partener) - Imputernicit (CityBpm SRL) Varianta 1 valabila din 25 mai 2018

Prezenta anexa prevede regulile specifice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal trimise de catre Partener, in calitate de Operator, catre CityBpm SRL, in calitate de imputernicit in conformitate cu Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (denumit in continuare "GDPR"), ca si orice legislatie nationala subsecventa cu privire la domeniul protectiei datelor cu caracter personal.

Art 1. Termeni

In cuprinsul acestei anexe termenii folositi vor fi interpretati in conformitate cu GDPR, iar acolo unde este cazul, termenii folositi vor avea definitiile stipulate de art. 4 din GDPR.

Art 2. Obiectul prelucrarii

Obiectul prelucrarii datelor personale il reprezinta prelucrarea de catre Imputernicit a datelor personale trimise de catre Operator in scopul furnizarii serviciilor stipulate in contractul principal de servicii CityBpm SRL.

Art 3. Date colectate

Datele personale puse la dispozitie de catre Operator prelucrate in temeiul acestui contract sunt:

3.1 Pentru serviciile CityBpm.eu sau subdomeniile acestuia, datele personale sunt urmatoarele:

Art.4 Categorii de persoane vizate

Categoriile de persoane vizate sunt:
a) angajati ai Operatorului
b) clienti ai Operatorului

Art. 5. Instructiuni specifice

In temeiul acestui contract Operatorul da urmatoarele instructiuni specifice Imputernicitului:

5.1. Sa colecteze si sa prelucreze date cu caracter personal primite de la Operator in mod direct in scopul prevazut la art.7. Aceste date sunt cele specificate in articolul 3.

5.2. Sa trimita mesaje prin email sau telefon in numele Operatorului, pentru serviciul de transmitere notificari prin email sau telefon (daca acest serviciu este folosit de catre Operator).

5.3. Sa colecteze si sa prelucreze informatii daca activitatile sale gazduite pe CityBpm.eu sau subdomeniile acestuia au fost modificate si/sau vizualizate de catre Clientii Operatorului.

Art. 6. Durata prelucrarii

Durata prelucrarii datelor cu caracter personal este identica cu durata functionarii contractului principal de furnizare servicii.

Art. 7 Natura si scopul prelucrarii

Natura si scopul prelucrarii sunt cele stabilite de catre Operator in temeiul contractului principal si anume furnizarea serviciilor de pe site-ul CityBpm.eu sau de pe subdomeniile acestuia, in functie de pachetul de servicii achizitionat.

Art. 8 Sub-imputerniciti

In cazul in care prelucrarea datelor Operatorului sau anumite parti ale prelucrarii se efectueaza de catre Imputernicit prin intermediul altor persoane, numite sub-imputerniciti, acesta trebuie sa respecte urmatoarele principii:

8.1. In temeiul acestui articol Operatorul intelege sa autorizeze Imputernicitul sa prelucreze datele sale prin urmatorii sub-imputerniciti pentru urmatoarele activitati:
- Amazon Web Services EMEA SARL din 5 rue Plaetis, Luxembourg, L-2338, Luxembourg - pentru gazduire

8.2. Pentru sub-imputerniciti viitori, Imputernicitul primeste o autorizare generala de a subcontracta cu orice alt furnizor din U.E., EEA sau tara cu nivel adecvat de protectie recunoscut prin decizie a Comisiei Europene, care este necesar pentru anumite parti ale procesarii datelor conform prezentului contract care ofera un nivel de securitate adecvat, cel putin la nivelul prezentului contract. Aceasta autorizare include obligatia de informare a Operatorului, printr-un mesaj prin contul de pe site-ul Imputernicitului sau prin email. Operatorul are posibilitatea de a formula obiectii in termen de 5 zile lucratoare.

8.3 De asemenea CityBpm SRL poate trimite datele prelucrate de Operator catre alti imputerniciti ai Operatorului (cum ar fi de exemplu procesatorii de plati) doar daca exista un contract intre Operator si acesti alti imputerniciti, ca si cererea Operatorului catre CityBpm SRL de a trimite datele catre acest imputernicit.

Art. 9. Drepturile si obligatiile Operatorului

a) Dreptul de a face obiectiuni cu privire la alti sub-imputerniciti conform art. 8.2;
b) Dreptul sa primeasca asistenta din partea Imputernicitului, in special pentru indeplinirea obligatiei sale de a raspunde cererilor persoanelor vizate cu privire la exercitarea drepturilor lor prevazute de GDPR;
c) Dreptul sa primeasca informatii de la Imputernicit sau sa verifice prin auditor mandatat daca Imputernicitul are si pune in aplicare masuri tehnice si organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea sa respecte cerintele prevazute de GDPR; verificarea va avea loc in baza unei notificari scrise prealabile, transmisa cu cel putin 30 de zile calendaristice inainte de efectuarea verificarii;
d) Sa respecte obligatiile sale conform GDPR in calitate de Operator cu privire la datele cu caracter personal colectate sau prelucrate de Imputernicit, pe seama sa;
e) Obligatia de a face informarea persoanelor vizate conform GDPR, inclusiv in ceea ce priveste informarea cu privire la prelucrarea datelor de catre Imputernicit in temeiul acestui contract;
f) Obligatia sa raspunda exclusiv de stabilirea temeiului legal pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ce face obiectul prezentului contract;
g) Obligatia de a implementa masuri tehnice si organizatorice adecvate conform GDPR, inclusiv securizarea transferului datelor de la persoanele vizate catre Imputernicit;
h) Operatorul intelege ca din momentul stergerii datelor dupa incheierea prestarii serviciilor de catre Imputernicit conform obligatiilor GDPR si a art. 10 a acestui contract, datele nu mai pot fi recuperate si este intreaga responsabilitate a Operatorului sa se asigure ca si-a facut o copie completa a acestora.

In toate situatiile in care Operatorul este cel care trebuie sa execute o obligatie, cum este, spre exemplu, informarea persoanei vizate cu privire la incalcarea securitatii datelor cu caracter personal, Imputernicitul nu poate fi tinut de inactiunile Operatorului din sfera acelei obligatii.

Art. 10. Drepturile si obligatiile Imputernicitului:

a) Obligatia sa informeze Operatorul in termen de maxim 10 zile, in cazul in care, in opinia Imputernicitului, o instructiune incalca GDPR si/sau alta dispozitie legala privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
b) Obligatia sa asigure securitatea datelor cu caracter personal prelucrate in numele Operatorului in conformitate cu art 32 din GDPR si cu art 11 din prezenta Anexa;
c) Obligatia de a informa Operatorul fara intarzieri nejustificate de o incalcare a securitatii datelor personale ale Operatorului pe parcursul prelucrarii realizate de catre Imputernicit;
d) Obligatia de a asista Operatorul cu toate informatiile necesare in vederea notificarii, daca este cazul, catre Autoritatea competenta pentru incalcarea securitatii datelor, dar fara a se substitui Operatorului in obligatia sa de notificare;
e) Obligatia de a acorda asistenta Operatorului sa asigure respectarea obligatiilor prevazute la articolele 32-36 din GDPR;
f) Obligatia de a asista Operatorul pentru solutionarea cererilor persoanelor vizate sau de a transmite Operatorului orice cerere primita de la persoanele vizate, in legatura cu datele personale care au fost colectate si prelucrate de Imputernicit, in termen de maxim 5 zile calendaristice de la primirea acesteia. Aceasta asistenta nu se aplica in situatia in care Operatorul are deja in instrumentele tehnice furnizate de catre Imputernicit posibilitatea de a solutiona direct cererea persoanei vizate (de ex. Dreptul la acces - unde Operatorul are deja toate informatiile cu privire la ce date colecteaza);
g) Obligatia sa nu transmita date cu caracter personal si/sau informatii confidentiale, ce pot fi date cu caracter personal, despre care a luat cunostinta in timpul executarii contractului;
h) Obligatia sa asigure instruirea personalului autorizat sa prelucreze datele cu caracter personal, cu privire la confidentialitatea acestor date;
i) Obligatia sa includa obligatii de confidentialitate catre angajati si sub-imputerniciti;
j) Dreptul sa dezvaluie anumite date cu caracter personal in virtutea unei obligatii legale sau a unei alte conditii prevazute de legislatie la solicitarea unei autoritatii, institutii publice sau instante judecatoresti;
k) Dreptul de a recruta sub-imputerniciti conform art. 8 sau in situatia in care a primit aprobare din partea Operatorului;
l) Dreptul la acoperirea costurilor generate de asigurarea asistentei Operatorului, de catre Operator, in situatiile prevazute de GDPR conform art. 9, daca acestea depasesc costul lunar al serviciilor prestate de catre Imputernicit;
m) Dreptul de a folosi informatii statistice anonimizate ca urmare a activitatilor prestate ca urmare a acestui contract sau a intregii sale activitati;
n) Obligatia de a sterge toate datele colectate ca urmare a acestui contract in calitate de Imputernicit in termen de maxim 6 luni de la incetarea contractului dintre cele doua parti;
o) Imputernicitul nu poate stabili scopuri sau mijloace de prelucrare a datelor cu caracter personal, acestea fiind stabilite exclusiv de catre Operator.

Art.11 Securitatea prelucrarii

11.1 Imputernicitul trebuie sa indeplineasca masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a asigura masurile adecvate de securitate raportate la risc, conforme cu bunele practici in industrie. In stabilirea nivelului adecvat de securitate, Imputernicitul trebuie sa ia in considerare stadiul actual al dezvoltarii, costurile implementarii si natura, domeniul de aplicare, contextul si scopurile prelucrarii, precum si riscul cu diferite grade de probabilitate si gravitate pentru drepturile si libertatile persoanelor fizice, ca si riscurile care apar ca urmare a prelucrarii, in special cu privire la cele care pot duce care duce, in mod accidental sau ilegal, la distrugerea, pierderea, modificarea, sau divulgarea neautorizata a datelor cu caracter personal transmise, stocate sau prelucrate intr-un alt mod, sau la accesul neautorizat la acestea.

11.2 In acest context Imputernicitul a stabilit aplicarea interna a urmatoarele masuri organizatorice si tehnice de securitate pentru securitatea datelor personale, luand in considerare tipul de activitate prestata:

a) audit periodic de securitate realizat de experti in securitate cibernetica;
b) acces limitat la baza de date pentru un numar foarte restrans de angajati ai Imputernicitului;
c) monitorizarea permanenta a accesului la baza de date;
d) criptarea conexiunii folosite de Operator pentru accesarea serviciului folosind SSL;
e) parolele clientilor stocate criptat;
f) copii de siguranta regulate.

11.3 In mod voluntar, Imputernicitul poate trimite rezumatele concluziilor auditorilor de securitate (dupa stergerea informatiilor comerciale sau confidentiale) realizate periodic catre Operatori pentru a demonstra activitatile sale continue pe acest subiect.

Art.12 Limitarea raspunderii

Operatorul este de acord sa exonereze Imputernicitul de orice raspundere pentru pagubele ce ar putea decurge din:

a) nerespectarea contractului din cauza unor evenimente ce exced oricarei raspunderi a Imputernicitului;
b) respectarea instructiunilor Operatorului sau nerespectarea instructiunilor Operatorului justificata in prealabil printr-o notificare referitoare la nelegalitatea ei;
c) lipsa sau vicierea acordului persoanelor vizate sau a utilizarii unui temei legal gresit de catre Operator;
d) nerespectarea contractului din cauza unor actiuni ale Operatorului.

Art.13 Delimitarea raspunderii

Operatorul si Imputernicitul isi delimiteaza responsabilitatile cu privire la asigurarea protectiei datelor cu caracter personal (de exemplu asigurarea confidentialitatii sau a securitatii prelucrarii), in functie de accesul si controlul efectiv exercitat asupra datelor, atat din punct de vedere contractual, cat si tehnic

Art.14 Intrare in vigoare si modificari

Aceasta anexa intra in vigoare pe 25 mai 2018 si este valabila pana la modificarea ei de catre CityBpm SRL si informarea clientilor in acest sens. Utilizarea contului dupa informarea clientilor inseamna acordul acestor cu privire la acest document.

Prezenta anexa este disponibia la adresa https://citybpm.eu/termeni-si-conditii.html